Teamer, en social plattform för organisering och ledning av team

teamer

Att organisera idrottslag i familjen, på jobbet eller någon annanstans är mycket roligt, men det kan vara ansträngande att kontrollera evenemang, spel och närvaro av spelare.

Teamer.net har för avsikt att ge oss en hand i detta avseende och erbjuder oss olika onlinetjänster både för att registrera team, skapa evenemang eller skapa fotogallerier. Till att börja med kommer vi att ha en allmän panel där alla registrerade medlemmar i ett team kommer att kunna sätta vad de vill, och i varje team kommer de att kunna skapa evenemang för spel, träning, sociala möten eller allmänna sammankomster. Alla händelser och meddelanden kan skickas till medlemmar via e-post eller telefon, och när de svarar med eventuella kommentarer, bekräftar eller avbryter närvaro, kan vi sammanfatta vem som kommer att delta i evenemanget och vem som inte kommer att delta.

Tjänsten har också möjlighet att skicka e-post och ringa samtal från samma Teamer till någon av teamets medlemmar. Dessutom, och eftersom säkerhet är så viktig nuförtiden, kommer alla sidor som är registrerade i Teamer att vara säkra och privata så att ingen kan komma åt informationen.

Idag har Teamer-communityn redan en och en halv miljon användare. Vi kommer att kunna komma åt Teamer-tjänsterna via webben, men nyligen har vi också applikationer för både Android och iOS, så det finns ingen ursäkt att inte kolla in det.