Tawea, Facebook-chatt i vilken webbläsare som helst, lanserar nu version för webbsidor

chatt

Vi pratar om Tawea tillbaka i mars, när det bara var en förlängning för Chrome som gjorde det möjligt för oss att chatta med våra Facebook-vänner från vilken webbsida som helst. Nu har vi redan plugin för Firefox, Safari och Opera tillgängligt från tawea.com, som körs över HTTPS så att det kan köras på säkra sidor som Twitter eller Google.

Idag får vi veta att Tawea också kan installeras på vår webbplats så att Facebook-chatt kan införlivas på vår webbplats så att våra besökare kan kommunicera med sina Facebook-vänner utan att behöva byta till facebook.com-fliken.

De har också lagt till en offentlig chatt som tillåter dem som konsulterar samma sida samtidigt att prata med varandra utan att behöva ha någon form av relation inom Facebook.

För att installera Tawea på vår webbplats måste vi läsa dokumentationen på tawea.com/#/sdk eller installera WordPress-plugin. Det är möjligt att installera den med bara 3 javascript-rader och de arbetar redan på plugins för Drupal, Joomla, Prestashop, Magento och andra innehållshanterare.

På nästa steg: de vill gå in i mobilvärlden och för detta förbereder de en SDK för Android, iOS, Windows Phone och Phonegap så att utvecklare kan inkludera Tawea i alla mobilapplikationer.

Fantastiska nyheter för det som började som ett enkelt och oskyldigt krom-plugin.