taskade, ett intressant verktyg för lagarbete

tareas en equipo

För två år sedan berättade vi om taskade som ett begränsat men användbart verktyg för att dela uppgifter och lite annat. Idag kan vi redan definiera det som en bra plattform för grupparbete som är värt att lyfta fram.

Med den kan vi definiera larm och uppgiftsmeddelanden, samt använda kommunikationsverktyg i chatt, video och ljud.

Det är möjligt att delta i gruppkonferenser, anpassa varje användares stil, kommentera, inkludera filer, dela material och till och med redigera filer samtidigt, som om det vore Google Dokument, alla på samma sida. I den här videon får du detaljerna:

Grundarna är engagerade i flexibla, avlägsna, asynkrona och realtidsjobb, och för detta behövde de skapa något som skulle hjälpa detta nya sätt att tänka, arbeta. De vill att team ska vara konkurrenskraftiga i denna moderna miljö, utan alltför branta inlärningskurvor, utan komplexa gränssnitt, och för detta ingenting som att låta teamuppdrag grupperas med anteckningar på ett ställe.

Den fria versionen är ganska komplett, den begränsar bara filstorlek och vissa funktioner som inte används ofta av traditionella lag, även om du alltid kan välja pro-versionen, på 7 dollar i månaden, för att eliminera dessa gränser.

Taskade har olika mallar som anpassar sig till den typ av arbete som utförs av varje team, mallar som vi kan kopiera när som helst för att berika vår dag till dag med fördefinierade mål.

En bra idé med ett tydligt engagemang för enkelhet.