Tapplerr, för att testa applikationer i utveckling på riktiga enheter på distans

Tapplerr

Utvecklare av mobilapplikationer för Android bör se till att de applikationer som fortfarande är under utveckling kan fungera på alla möjliga Android-enheter innan de görs tillgängliga för allmänheten. I den meningen är Tapplerr en ny tjänst som nyligen lanserades och som gör det möjligt för dessa utvecklare att testa sina applikationer på mer än 150 verkliga enheter av olika märken och modeller och med olika konfigurationer på distans.

Tanken är att göra det möjligt för utvecklare att hantera dessa mer än 150 fjärrenheter som om de var i egna händer. För att göra detta måste de använda en specifik mobilapp som de måste installera på sina egna Android-telefoner och / eller surfplattor. Förmågan att använda Tapplerr-tjänsten beror på den valda prissättningen, det finns inget gratis alternativ, även om det finns rabatter för lanseringen.Utvecklare kommer att kunna köra adb-kommandon på fjärrenheter i realtid, ställa dem på samma plats som tillgängliga på sina egna telefoner / surfplattor, använda brytpunkter i koden, bland andra funktioner.

I slutändan försöker Tapplerr bli testlaboratoriet för Android-mobilapplikationer för fickan tack vare sin gård med mer än 150 verkliga enheter tillgängliga som gör det möjligt för utvecklare att få en uppskattning av hur deras applikationer kommer att fungera när de släpps offentligt och kunna upptäcka möjliga problem i vissa modeller för att hantera deras korrigering och därmed undvika problem för sina användare.