Tapatalk firar sitt fjärde jubileum genom att göra sina applikationer tillgängliga gratis

Tapatalk firar sitt fjärde jubileum genom att göra sina applikationer tillgängliga gratis

Många av de användare som aktivt deltar i några av internetforum från sina mobila terminaler känner fortfarande till mobilapplikationen. Tapatalk, vilket gör att de kan prenumerera och följa trådarna i de konversationer som de är intresserade av, där de också kan delta i dem, med den fördelen att tillgång till Internetforum via Tapatalk sparar bandbredd från den inhyrda mobilen.

Tja, Tapatalk firar redan sitt fjärde jubileum, så för att fira det har det valt att göra sin applikation fritt tillgänglig för sina användare. På det här sättet låter det dig hämta din version 2 för Android från Amazon App Store, version 4 beta via Google Play och den ursprungliga applikationen för iOS från Apple App Store, som anges i ett uttalande via e-post.

Utan tvekan är det ett bra tillfälle att testa ansökan och delta i några av de mer än 60 000 forum som är aktiverade och tillgängliga via de olika kategorierna som applikationen har. Faktum är att den som vill aktivera sitt forum i Tapatalk borde veta att det från och med nu också stöder Kunena 3, Vanilla 2.1 och vBulletin 5-system, förutom MyBB, xenForo, IPBoard, phpBB, SMF, bbPress och WordPress, mellan andra. WordPress-pluginet kom ut i slutet av förra månaden.

Länk: Tapatalk officiella webbplats