Tapatalk 4 debuterar gränssnittet och introducerar en ny fotoredigerare [Android]

tapatalk

Tapatalk är en applikation som några av er redan känner till, tillgänglig för Android och iOS som gör det möjligt för oss att lägga till och söka efter innehåll i olika samhällen och forum som kan vara av intresse för oss i syfte att inte bara få information utan också möta andra människor med samma bekymmer och intressen.

Nu kommer den nya versionen av Tapatalk under namnet Tapatalk 4, en community-läsare för Android för närvarande i beta som syftar till att kombinera de nödvändiga funktionerna för att bli ett komplett och viktigt forum och community-sökmotor. Vi hittar det gratis i Play Store för Android 4.0. eller högre, och den här nya versionen kommer med ett nytt gränssnitt i Holo-stil och erbjuder oss en mängd olika kategorier för att hitta intressanta forum. På samma sätt kan vi söka manuellt med våra egna ord och parametrar.

För att navigera mellan de olika forumen kommer vi att använda samma navigeringsfält, som visar oss alla relevanta alternativ som har framkommit i vår sökning. När vi väl har gått in i en av gemenskaperna kan vi kommentera, svara, bifoga filer, dela innehåll och i slutändan utföra alla önskade åtgärder från samma app, vilket belyser funktionen för fotoredigerare integrerad i den här nya versionen som kommer att visas så snart vi bifogar en bild.

Du kan ladda ner den nya Tapatalk 4 från Google Play här.