Talentous presenterar sitt “Talent Passport”, ett nytt sätt att visa vår professionella sida

Talentous presenterar sitt "Talent Passport", ett nytt sätt att visa vår professionella sida

Vi introducerade dig Talentous för flera månader sedan, vid lanseringen, som ett verktyg som skapats för att hjälpa yrkesverksamma att göra sin talang synlig för företag, företag som länge har förändrat hur de söker efter profiler på marknaden.

Utöver vem vi är och vår professionella karriär finns det vem vi är och varför vi skiljer oss från varandra. De attityder, färdigheter och personlighet som gör oss annorlunda.

Mindre än ett år och de har redan 10 000 användare och 20 företag, nu presenterar The Talent Passport ett nytt koncept för presentation av proffsen för företag.

På ett litet utrymme kan vi på ett trevligt och intuitivt sätt se hur vi är, baserat på ett gratis 90-frågatest som visar styrkor och svagheter i olika färdigheter; Hur de ser oss, baserat på en 360 utvärdering av vår talang utförd av kollegor, chefer, anställda, kunder och leverantörer; Våra förväntningar, kapacitet som vi skulle vilja förbättra; Video läroplan visar styrkor och höjdpunkter och Tidslinje, med vår yrkeserfarenhet.

Detta pass är gratis, även om det finns ett premiumalternativ för dem som vill veta detaljerad information om sina urvalsprocesser eller som vill få tillgång till exklusiva rabatter i applikationstillväxtverkstäderna.

Länk: www.talentous.com