TagMyRide, socialt nätverk för bil- och bilfans [iOS]

tagmyride

Det är ett faktum: Internet samlar människor från alla sektorer och smaker och gör det lättare för oss att dela gemensamma intressen och bekymmer. Någon av oss Internetanvändare kan registrera sig på en specialiserad plattform, skriva i forum i olika grupper eller registrera sig på sociala nätverk som är dedikerade till ett specifikt ämne.

I det här fallet och inriktat 100% på bilvärldens fans upptäckte vi TagMyRide, ett socialt nätverk där vi kan dela, publicera och kommentera alla detaljer relaterade till våra vägresor. De enda ämnena att diskutera är bilgilla, bilar eller bildelar, och som ett socialt nätverk kan vi följa andra användare för att se vilken information de lägger upp. Å andra sidan ger TagMyRide oss möjligheten att skapa ett virtuellt garage för att klassificera de bilar som vi har i detalj.

Varje inlägg från andra användare kan markeras med liknande och kommenteras, och vi har en önskelista som vi kan fylla med våra drömbilar eller intressanta saker. När det gäller vår egen profil hittar du i princip det ovan nämnda My Garage som visar och delar bilarna efter bilnamn, tillverkare, år, modell, hastighet, vikt, färg och mer detaljer eller modifieringar som vi kan ha tillämpat på den.

Vi kan registrera oss via vårt e-postmeddelande, Twitter eller Facebook. Om du är intresserad av att ladda ner TagMyRide kan du göra det via den här länken till iTunes.