Tackk, ett enkelt sätt att skapa och publicera innehåll online

Tackk, ett enkelt sätt att skapa och publicera innehåll online

Tackk Det är ett intressant förslag som gör att vi snabbt och enkelt kan skapa innehåll på webben med ett attraktivt utseende.

Vi behöver inte ladda ner någon applikation, bara gå till Tackk-sidan och börja organisera innehållet vi vill dela. Du kommer att se att gränssnittet har alla nödvändiga verktyg för att vi ska kunna personalisera informationen och presentera den på det sätt som vi gillar mest.

Vi kan anpassa formatet efter innehållet vi vill dela, med olika teman. Vi kan till exempel välja en speciell mall om vi vill meddela en händelse. Eller om det vi vill är att sätta ihop ett slags virtuellt nyhetsbrev för att marknadsföra en produkt som vi säljer, kommer vi också att hitta en lämplig.

Vi kan bland annat integrera fotografier, text, videor, ljud, kartor, länkar. Och allt detta ordnat ordentligt i olika kategorier, beroende på vilket format vi bestämmer oss för att ge det. Om vi ​​till exempel säljer en produkt kan vi enkelt lägga till ett fotogalleri, integrera en lista som markerar dess egenskaper och använda ett kontaktformulär. Då kan vi dela innehållet vi har skapat på de olika sociala nätverken.

Även om det inte ber oss att registrera oss för att skapa vårt personliga nyhetsbrev, om det är nödvändigt att vi skapar ett konto för att använda alla verktyg och att vårt innehåll inte upphör att gälla.

Länk: Tackk | Går: TechCrunch