BLOGG

Table & Friends, för att ordna middagar med dina vänner, kommer till Spanien

bordsvänner

Table and Friends, en start född i Portugal och som har sin tjänst i samma land, ger oss tjänsten till Spanien så att vi kan ha den här webbplatsen som gör att vi kan hitta den idealiska restaurangen för alla situationer, vare sig det är speciellt, dagligen eller avslappnad, dra nytta av rabatterna det erbjuder utan att behöva söka efter rabatter och kuponger.

Webbplatsen består av en sökmotor (redan tillgänglig i Spanien, Portugal och Italien) som gör det möjligt för oss att välja vår destination efter typ av restaurang, mat eller stad, välja datum då vi vill skapa evenemanget och även välja personer som kommer att äta på den valda destinationen. Efter valet visas en serie resultat som vi kan beställa efter relevans, poäng eller pris, och vi kan begränsa sökningen till billigare resultat om vår budget är begränsad. I varje post specificeras vilken typ av restaurang vi tittar på och till vilket pris vi får lunch eller middag.

Andr Lopes förklarar i Loogic:

Vi tror att det skulle vara viktigt i dagens dagar när vi tillbringar hela veckan på jobbet att ge fler stunder mellan vänner vid bordet. Vi ville skapa ett verktyg så att människor kan komma från onlinevärlden till offlinevärlden oftare.

Så nu vet du, ytterligare en plats för favoriter där vi förmodligen hittar många värdefulla restauranger till ett reducerat pris.

Botón volver arriba

Bloqueo de anuncios detectado

Debe eliminar el BLOQUEADOR DE ANUNCIOS para continuar usando nuestro sitio web GRACIAS