Ta A Five, för att skapa en begränsad tidsperiod för att surfa på nätet

TakeAFive

Om vårt jobb är att vara framför en dator som gör en aktivitet och dess produktivitet minskar ständigt på grund av det faktum att vi ägnar oss åt att surfa mer än kontot i stället för att göra den här aktiviteten är Take a Five en nyfiken web applikation som hjälper oss att bli mer produktiva genom att låta oss kontrollera tiden vi spenderar på olika webbplatser.

För detta behöver vi bara komma åt webbplatsen och välja den tid vi vill stanna med hjälp av webbsurfning, kunna välja mellan 2, 5 eller 10 minuter eller till och med anpassad tid i minuter som vi vill använda. När du är klar öppnar vi en ny webbläsarflik, beroende på vilken webbläsarflik där Take a Five finns, som startar timern.

Sidan som vi hittar på den nya fliken ger oss en serie länkar som ett förslag, även om vi kan ändra webbadressen genom adressfältet för den andra där vi är intresserade av att komma åt.När tiden har gått ut stänger vi den nya fliken, även om det alltid finns möjlighet att återupprätta en ny tidsperiod i Ta en fem eller använda resten av webbläsarflikarna om vi kommer att ägna oss åt fördröjning istället för fokuserar på den aktivitet som vi måste utföra.

Kort sagt, Take a Five låter oss självkontrollera när vi tar pauser, bland andra möjliga användningsområden, så att vi kan komma åt olika webbplatser under en viss tidsperiod.