Synkronisera video, skapa rum för att titta på YouTube och Vimeo-videor samtidigt

syncvideo

Hur normalt är det idag att ha vänner utomlands, familj som korsar havet och leva relationer på avstånd. Men avstånd behöver inte betyda att man slutar att ha vissa seder och njuta av vissa stunder, och om dessa speciella stunder handlar om att titta på en video eller ett program tillsammans har vi SyncVideo för att njuta av upplevelsen verkligen samtidigt.

Sync Video gör att vi kan spela upp videor i specifika rum och se dem tillsammans med de användare som vi bjuder in exakt samtidigt, och med ett chattfönster inkluderat för att kommentera spelet samtidigt. Driften av webbplatsen är väldigt enkel, och från hemsidan kan vi skapa vårt virtuella rum, ge det ett namn, infoga en länk från Vimeo eller YouTube och börja njuta av uppspelningen med den valda gästanvändaren. Förutom att kunna se den infogade videon från början omedelbart kommer vi att kunna skapa en spellista så att de valda videoklippen spelas upp efter varandra.

Webbplatsen har också några verktyg för enkel användning av tjänsten, till exempel möjligheten att infoga en bokmärke i bokmärken för att snabbt välja när du vill synkronisera en video från YouTube eller Vimeo eller möjligheten att skriva en URL med kodavsnittet synkronisera- framåt så att vi kan skapa rummet direkt.

Ett nytt sätt att titta på videor i en grupp.