Symbol Pad, gratis verktyg för att kopiera och klistra in symboler och specialtecken på iOS

Symbolsplatta

Med tanke på den tid vi lägger på att skriva från vår smartphones och tabletterIbland saknas den smidighet som datorer ger när man använder symboler och specialtecken. Trots detta finns det verktyg som Symbol Pad, vars mål är gör det enkelt för oss att kopiera och klistra in symboler och specialtecken från iOS-enheter.

Generellt sett är manövreringen av Symbol Pad mycket enkel. När vi har installerat appen på en iOS-enhet behöver vi bara öppna den för att komma åt ytterligare symboler och tecken. Specifikt ställer applikationen till vårt förfogande mer än 100 teckensnitt, bland annat 800 emojis, 2000 symboler och 50 000 olika tecken. Så snart vi har hittat den vi letar efter behöver vi bara klicka på den för att kopiera den till Urklipp på vår enhet.

Utöver detta har Symbol Pad ansvaret för att organisera de olika elementen i kategorier så att vi enkelt kan hitta de symboler eller tecken som vi letar efter. Utan tvekan är det ett mycket intressant verktyg för alla som tvingas använda denna typ av tecken med relativ frekvens. Om det har fått din uppmärksamhet kan du ladda ner det helt gratis via följande länk till App Store.