Sygic, en GPS-navigator med TomTom Offline-kartor, ruttplanerare och gratis kartuppdateringar

Sygic, en GPS-navigator med TomTom Offline-kartor, ruttplanerare och gratis kartuppdateringar

Om du varje gång du tar bilen slår du på telefonen samtidigt för att inte förlora några detaljer i rutten, var uppmärksam på denna applikation, en GPS-navigator med de berömda TomTom-kartorna som kan konsulteras utan att behöva ansluta till Internet, med möjlighet att spara kartor både på telefonen och på SD.

Det är Sygic, en webbläsare som erbjuder trafik och radarvarning i realtid när den är online, men ger tillgång till kartor utan Internet, med en rabatt till 27 augusti på 55% i sin världsversion (inkluderar Europa, Ryssland, Kanada, Mexiko, USA, Argentina, Chile, Uruguay, Brasilien, Afrika, Asien och Mellanöstern, Australien och Nya Zeeland), ett pris som endast får betalas en gång.

3D-kartor, röstnavigering, filnavigering, farliga korsningsvarningar, hastighetsgränsvarningar … licensen för Europa för livet minskas också med 50% (före 49.99, nu 24.99) fram till samma datum, både för Android och för iPhone och iPad till och med köp inom appen.

IOS-versionen har uppdaterats inklusive den nya Blackbox – dash-kamerafunktionen, något som också kommer att finnas tillgängligt för Android de närmaste veckorna. Blackbox-videobandspelaren gör det möjligt att spela in vad som händer på vägen, vilket hjälper till att göra tester för att undvika bedrägerier till försäkringsgivarna, vilket är möjligt att kontinuerligt spela in koordinater, aktuell hastighet, tid och datum, spara och exportera videorna till galleriet.

Android-versionen är tillgänglig gratis i 7 dagar, vilket är nödvändigt för att låsa upp hela versionen efter den tiden från samma app.

Vi lämnar dig med videopresentationen: