Super, Biz Stones senaste projekt, låter dig dela tankar om vad som helst

Super

Biz Stone, medgrundare av Twitter, har genom sin Medium-blogg meddelat lanseringen av sitt senaste projekt, Super (Super.me), en ny mobilapplikation för Android- och iOS-plattformar, som gör det möjligt för användare att dela våra egna tankar om vad som helst vi vill på ett roligt och bekymmersfritt sätt. Han tillägger att han inte kommer att förkunna att det är det mest innovativa eller att han kommer att rädda världen, eftersom det enligt hans ord inte är det, det är kul.

Dess funktion består i att tillåta oss att välja en rubrikfras där vi kommer att skriva vad vi tycker nedan, och till och med kan ge något annat längst ner till höger. Varje tanke vi skriver kommer att visas med en slående text, med en bakgrund som vi kan välja mellan våra mobila enheter, vare sig det är någon bild som vi har sparat eller en ny fotografisk bild, eller det galleri som applikationen gör tillgänglig för oss. Dessutom kan vi infoga platsdata i själva bilden, vilket gör det lättare att vara tillgänglig för andra användare som är i samma område. Om vi ​​önskar har vi en funktion som tar bort vårt användarnamn från publikationen.

Användare kan också ta emot andra användares publikationer, oavsett om det är publikationer från våra vänner eller publikationer som hänvisar till områden där vi befinner oss. Som alla andra sociala applikationer kan vi träffa de vänner som också använder Super genom att använda inloggning via Twitter eller Facebook.

Super är gratis från och med idag på Google Play och App Store.