SubReader, nytt alternativ för att ersätta Google Reader

Underläsare

Sedan tillkännagivandet av stängningen av Google Reader för 1 juli i år, under vårstädningspaketet 2013, har tiden gått åt båda håll. Å ena sidan finns nedräkningen till stängningen av Google Reader och å andra sidan kontot för nya tjänster som har dykt upp under dessa veckor. Och just denna vecka har vi inkluderat ytterligare ett alternativ att överväga, SubReader, där vi för tillfället är inbjudna att prenumerera på dess privata beta.

SubReader är en modern flödesaggregat som har en social komponent, så att vi, förutom att kunna sköta våra egna prenumerationer organiserade av kataloger, kan följa de användare som intresserar oss, så att vi kan komma åt nytt innehåll som valt och delats av sig själva . Förutom att komma åt vårt favoritinnehåll och kurateras av andra användare är varje innehåll tillräckligt för att skapa konversationer, nästan i samma linje som vi skulle göra med inläggen på vår vägg på Facebook. Det låter dig också reservera innehåll för framtida åtkomst.

För närvarande har SubReader inte marknadsföringsinformation att erbjuda oss, och indikerar att kontoaktiveringar kommer att ske under de närmaste två eller tre veckorna. För närvarande ansluter vi bara till vårt Google Reader-konto för att importera våra prenumerationer och väntar.

Den enda skärmdump som finns tillgänglig på din sida kan redan se hur din tjänst kommer att fungera, och du kan bara vänta med att se hur den fungerar i praktiken. Trots det faktum att Feedly fortfarande är en favorit var en av de saker som gjorde Google Reader ganska intressant att det var en gemenskap baserad på själva innehållet. För närvarande, åtminstone personligen, fungerar delningsknappen på Google+ inte längre.

Länk: SubReader