Streamd.in – upptäcka geolokaliserade tweets på kartan

Streamd.in - upptäcka geolokaliserade tweets på kartan

Användare som är aktiva på Twitter följer andra tweeter av olika anledningar, oavsett för ämnen de behandlar, för att vara vänner på jobbet, för att vara en del av grupper där vi är integrerade eller många andra. Sanningen är att Twitter konsoliderar sig med ett snabbt kommunikationsmedel, där var och en av oss kan vara avsändare och mottagare av tweets. Och nära oss, precis som var som helst på kartan, finns det användare som skickar sina egna tweets, och dessa kan också vara geografiskt placerade som konfigurerade.

För att se tweets som har producerats nära oss eller i andra delar av världen kan vi installera Streamd.in-applikationen, som visar oss en karta där vi kan visa avatarer från tweeter som nyligen har publicerat sina uppdateringar med antalet av dem. På det här sättet kan vi se samtal och meddelanden som har inträffat nära oss, tack vare geolokalisering, liksom någon annanstans, där vi också får svara på dem.

Kan du föreställa dig någon som klagar på trafiken vid en viss tidpunkt nära vårt grannskap? Vi kan gå in i debatt genom att kunna svara på vad vi tycker är bäst lämpligt.

Vi kan ändra kartvyn till satellit och tvärtom, förutom att vi kan filtrera tweets efter ord eller bilder. Vi kan också identifiera oss med vårt Twitter-konto och skicka tweets på ett geolokaliserat sätt enligt den position vi befinner oss i.

Streamd.in är tillgänglig för både iOS- och Android-terminaler, anpassade för att fungera smartphones som i tabletter.

Länk: Streamd.in | Går: Applesphere