Storyheap, en plattform för hantering av publikationer på Snapchat och Instagram

Storyheap

Storyheap är en ny webbplattform som fokuserar på att hantera inlägg på Snapchat och Instagram. I detta avseende är det en uppsättning verktyg som är utformade för att användas av varumärkeschefer, påverkare och byråer, som ger dem möjlighet att publicera berättelser direkt, schemalägga dem för publicering vid bästa möjliga tidpunkter, och till och med innehåller ett analyssystem som gör det möjligt dem för att se dina publikations prestanda genom en serie diagram.

Bäst av allt är det också lätt att använda, även om jag vet att det är en serie betalningsverktyg, med ett ingångspris på $ 49 per användare och månad. Från samma plattform kan du också begära åtkomst till en demo så att de intresserade kan testa dess funktioner innan de startar för att prenumerera på den här sviten.

Med detta sagt anser utvecklarna att berättelser är en utmärkt marknadsföringsmöjlighet för varumärken och influenser, varför de fokuserar sin svit på Snapchat- och Instagram-plattformarna och påpekar att onlineberättelser är det snabbast växande innehållet.I vilket fall som helst är det en plattform som gör det möjligt för intresserade att publicera och mäta effekterna av sina publikationer. I den meningen har samma svit också ett avsnitt som möjliggör förbättringar av publikationerna innan de görs tillgängliga via respektive profiler.

På det här sättet ser de som är beroende av Snapchat och Instagram för att nå sin målgrupp inte ned på den här intressanta plattformen som erbjuder dem allt de behöver för att få en boost till sina respektive profiler.

Storyheap är också den mest framträdande plattformen idag på ProductHunt.