stormboard

Stormboard, för samarbete i online-brainstormings

stormboard

Stormboard är ett verktyg som är utformat så att företag och organisationer kan genomföra brainstorming på ett organiserat och kreativt sätt och prioritera informationsgrenar på en whiteboard där vi kan inkludera allt önskat material.

Alla bidragsgivare kommer att kunna bidra till redigeringen av whiteboardtavlan, och varje tillagd idé kommer att ha en individuell konversationstråd utformad för att klargöra och förfina konceptet. Materialet som ska läggas till kommer att bestå av fotografier, videor och information efter det, och alla användare som redigerar projektet kan markera sina favoritidéer och poster med poäng för att hålla dem i åtanke hela tiden. Denna sista egenskap gör det också möjligt för oss att veta vilka idéer som har varit mer framgångsrika och vilka som inte var med i laget.

När möte eller verkstad, med samma verktyg kan vi granska och syntetisera den lagrade informationen genom möjligheten att exportera data till andra tjänster som vi använder i företaget.

Stormboard är ett idealiskt verktyg för att komplettera workshops med ett informationsorganisationssystem, som också lagrar projektets mål och eventuella problem som kan finnas i det.