Stash, ett nytt och originellt sätt att spara länkar för senare referens

imagen-10

Stash öppnar sina dörrar för att visa att det finns nya sätt att spara länkar för senare referens, alternativ till fickan och instapaper som ibland kan vara mer praktiska.

Det är en applikation för webbläsare, iOS och android som låter dig spara, organisera, söka och dela innehåll på några sekunder, klassificera det automatiskt så att det kan konsulteras senare. Stash vet om det vi sparar är till exempel en artikel, ett recept eller en video; Det lyckas identifiera innehållet och hjälper till att lämna det väl strukturerat så att det inte förlorar i ett hav av länkar som vi aldrig kommer att konsultera.

Det ger möjlighet att synkronisera det sparade innehållet mellan olika enheter, samt att skicka det snabbt från mobilen till surfplattan eller aktivera aviseringar för att ta emot varningar som hjälper oss att läsa vad vi tidigare har sparat.

Naturligtvis är det möjligt att dela vad vi har lagrat med andra användare, så att på lång sikt kan en databas med utvald information skapas som är ganska användbar för offentligt samråd.

Det kommer att vara svårt att konkurrera med befintliga lösningar idag, och vi måste använda det mycket för att kontrollera om automatisk klassificering fungerar lika bra på alla språk, så vi kommer att hålla reda på detta intressanta nya projekt från vår nästan glömda kategori av sociala bokmärken . .

Här spelar du det i video: