Spreaker Studio tillåter oss redan att distribuera podcasts till Apple Podcasts, Spotify och iHeartRadio

spridare

Om du gillar podcastingvärlden kommer du säkert att träffa Spreaker Studio, en av de bästa plattformarna som finns idag för att spela in, distribuera och till och med tjäna pengar på vårt arbete.

De berättar att några av funktionerna i den nya versionen av appen för att skapa en podcast tillgänglig för både iOS och Android redan är redo.

De har startat ett redesignarbete och från mobilappen kan vi nu njuta av två fantastiska innovationer:

Distribution ett tryck på Apple Podcasts, Spotify och iHeartRadio, även om de planerar att inkludera fler under de kommande veckorna, till exempel Deezer och Castbox.

– Trimfunktion: nu kan du klippa ett avsnitt och redigera den innan du publicerar den i appen.

Den första av de två fångar vår uppmärksamhet och de berättar varför de har beslutat att ta detta steg:

Det säger sig självt att din podcast bör vara på Apple Podcasts och Spotify, de två jättarna på marknaden, expanderar ständigt och deras kraft i branschen är obestridlig. Apple Podcasts är värd för mer än 619 000 podcasts ensam, och Spotifys växande podcast-kraft visas genom sin växande dominans. I slutet av 2018 hade de fått en marknadsandel på 10-25% på olika podcast-värdplattformar.

När en podcast är tillgänglig på Apple Podcasts kommer den automatiskt att finnas tillgänglig på andra plattformar som Breaker, Pocket Casts, Overcast och mer, vilket ger oss möjlighet att bokstavligen fördubbla vår publik.

Spreaker Studio är den enda appen på podcast-marknaden som tillåter, förutom att skapa en offline podcast, spela in live och distribuera innehåll var som helst, och med funktionen att distribuera det till andra plattformar, garanterar det att vi kan nå fler publik utan behov att avslöja höger och vänster.

Du kan komma åt spreaker.com för mer information.