Spotify kan arbeta på webbversionen av sin tjänst

Spotify kan arbeta på webbversionen av sin tjänst

Intressanta nyheter om att publikationen TechCrunch ekar baserat på det faktum att flera källor har bekräftat att Spotify snart skulle arbeta för att lansera en version av sin tjänst för webbläsare, som skulle gå i direkt konkurrens med Pandora. Vad som ännu inte är känt om webbversionen skulle ersätta skrivbordsversionen, som inte har uppdaterats på länge, eller tvärtom, kompletterades.

Möjligen kan nya Spotify fokusera på upptäckten, ett område som inte täcker tillräckligt bra, med hänsyn till andra användares lyssningsvanor och påverkan.

Också baserat på en källa talas det om att förbättra prenumerationspriserna, vilket tydligen skulle sänka priset för de användare av mobil spotify-applikationer. Man talar om att priset kan variera runt åtta dollar per månad för sin mobiltjänst och utan reklam. All information återstår att se och om priserna faktiskt kommer att sjunka och med hur mycket.

Det återstår bara att se om dessa nyheter kommer att bekräftas och hur den nya Spotify kommer att se ut, eftersom det med det goda året det har haft sedan lanseringen i USA och att vara en av de mest aktiva Open Graph-applikationerna, vad som har ledde det till att ha en bra närvaro i Facebook Ticker, dess syfte kommer att vara att fortsätta att hålla sitt varumärke närvarande för maximalt antal möjliga användare.

Goes: TechCrunch