Spinlister öppnar upp för den globala marknaden för cykeluthyrning, lanserar iOS-appen

Spinlister

Spinlister faller inom den kategori av tjänster som fokuserar på uthyrning av objekt mellan individer, med fokus på fallet med Spinlister på cyklar. Men också, det är nyfiken på banan som det har haft hittills, eftersom det ursprungligen lanserades för att täcka sin tjänst i städerna New York och San Francisco och fortsätter att täcka hela USA från september månad förra året. kommer att kallas flytande. Strax efter det stängdes och sedan april i år återvänder det till det ursprungliga namnet Spinlister, efter att ha räddats av en av såddkapitalinvesterarna.

Nyheten som den här tjänsten ger oss idag är dess globala lansering, liksom lanseringen av sin egen applikation för iOS-terminaler (iPhone och iPod Touch). På detta sätt täcker Spinlister nu städer som Madrid, Barcelona, ​​London, Amsterdam, Zürich eller Berlin, bland andra. Tänk på att det fortfarande är i den inledande fasen, och priserna anges endast i dollar, där det dessutom inte täcker försäkringar utanför USA och Kanada, även om de kommer att fungera så att nya valutor och försäkringar över tid kan implementeras på andra platser.

Hyran av en cykel kan variera mellan 10 dollar och 25 dollar beroende på en rad faktorer, och den bygger också på förtroende mellan användare, så att den större användningen, både av de som hyr och de som frågar lån, mer kritik kommer att tas emot, att baserat på det kommer viss tillit att vinnas i andra användares ögon.

Spinlister är som Airbnb för cykeluthyrning, och de har för närvarande mer än 1 500 cyklar tillgängliga i USA och Kanada, vars annonser ständigt växer. På detta sätt, om en användare behöver en cykel i en timme, dag eller vecka, kan Spinlister vara ett alternativ att följa vägen för dess tillväxt och expansion internationellt.

Länk: Spinlister | Går: TNW