Spela dina ursprungliga GameBoy-spel på din TV med den här enkla enheten

Spela dina ursprungliga GameBoy-spel på din TV med den här enkla enheten

Spela dina ursprungliga GameBoy-spel på din TV med den här enkla enheten

De av er som redan har en ålder som server kommer att minnas med tillgivenhet de eftermiddagar som vi tillbringade som barnspelar våra ursprungliga GameBoy-spel.Pokmon, Zelda och många andra passerade genom våra händer och lät oss ansluta till de små skärmarna, föråldrade idag. En del av framgången med Nintendo Switch är dess förmåga att kunna spela på TV och njuta av våra spel i ett bredare spektrum.

Men tänk om vi kunde spela dessa GameBoy-spel på vår TV? Kan du föreställa dig spel som Pokmon Rub and Sapphire eller The Legend of Zelda: Minish Cap på en stor skärm? Tack vare ett helt oväntat skämt kan vi uppnå denna drömmed RetroN Jr,en ”konsol” som gör det möjligt för oss att göra detta.

Vi säger skämt eftersom detta koncept bokstavligen föddes av ett skämtfrån April’s Fools.Men varför har det gått i uppfyllelse nu? Enkelt: det var en så bra idé att de som var ansvariga för samma skämt har blivit modiga och lanserat den här enheten på marknaden.

Original GameBoy-spel på din TV

Först, något sammanhang. En online-gadgetbutik kallasHyperkinlägga ut RetroN Jr till salusom ett skämt,som om det vore en enkel och enkel metod att spela dina GBA-spel på din TV. Detta var helt klart en hänvisning till Nintendo Switch, en konsol som har sett ovanlig framgång tack vare sin modulära formfaktor.

“Konsolen” avHyperkinmottogs så bra att företaget har beslutat att göra ett stegoch gör det på riktigt.CES i Las Vegas har varit den utställning som denna enhet presenterats i och är den perfekta lösningen för alla samlare som har många GameBoy-spel hemma. Det bästa: erkännallaGBA-format, det vill sägaGame Boy, Game Boy Color ochGame Boy Advance.

RetroN Jr följer konceptet med Nintendo Switch lite. Med hjälp av en HDMI-signal kör “konsolen” patronerna i 720p-upplösning på TV: n med en emulator. Om du vill ha en ännu mer upplevelseretro,Du kan välja att använda den integrerade kompositvideoutgången för att ansluta den till en CRT-TV. Det har även ljudutgång via uttagoch original GameBoy Link-portför att ansluta den till en annan GameBoy-konsol. Det är dock inte känt om multiplayer ska aktiveras.

Dessutom är den här konsolen ”bärbar”, eftersom den inte har ett externt batteri utanOm den fungerar via ström via USB-C,så även din smartphone kan användas för att driva den. Dess kompakta storlek hjälper oss också att ta den med på en resa, även om vi måste hitta en TV för den.

RetroN Jr har sitt eget kommando, men det är ännu inte känt om Hyperkinbesluta att bli trådlös eller trådbunden. Varken dess pris eller dess exakta marknadsföringsdatum är känt, men sedanHyperkinDe har försäkrat att vi kommer att se det någon gång 2020. Tyvärr är ingenting känt om tillgänglighet på vilka marknader.