Spel släpps på PlayStation i maj 2019

Estrenos PS4 para mayo de 2019

Mors dag är bakom oss och av den anledningen är det dags att fokusera på andra speciella datum som älskare av konsolspel som PlayStation 4. Så utan att gå så långt, här tar vi några av de mest enastående utgåvorna på PS4 för månaden maj 2019. Upptäck dess höjdpunkter tillsammans med lanseringsdatumet nedan.

Team Sonic Racing

Team Sonic Racing har sägs rankas som Sonics hittills mest kompletta billeverans. Och det är inte för mindre, för vi talar om en titel som bland annat integrerar möjligheten till spela med upp till 15 tecken från olika delar av sagan i online- eller offline-läge. Utvecklaren ville fokusera på ett realistiskt kartspel där det inte finns några ändringar under evenemanget. Premiären är planerad till nästa 21 maj och kommer att finnas tillgänglig på spanska.

American Fugitive

Amerikan Fugitive transporterar oss också till en mystisk historia efter att vi flydde från fängelset för ett otydligt brott. Huvudmålet är att upptäcka vem som har dödat karaktärens farDetta går igenom tester som att smyga in i kriminella gäng och köra som ett proffs i stil med GTA själv.

Oroliga hjältar

Unruly Heroes, producerat av Magic Design Studios, är ett action- och äventyrsspel för att leva i en 2,5D-värld och hoppa, utforska, slåss och undvika attacker från fiender som går runt området. Den starka delen av denna del är att låter dig spela med upp till 4 tecken och lägger också till en spelare kontra spelarläge. Det sägs vara tillgängligt senast den 28 maj.

Blood Truth

Om videon ovan inte har gett dig en klar uppfattning om hur den kommer att se ut på den, borde du veta att det är en virtuell verklighetstitel och förstapersonsskjutare där du kommer att sätta dig själv i en gammal hjältes skor. Här Du kommer att vara i scenarier där smyg är viktigast och även i situationer med konfrontationer och skott vart du ska sikta bra kommer att rädda ditt liv. Sanningen är att Blood Truth ser väldigt bra ut och detta kan spelas från 29 maj.

Tennis World Tour

Om du gillar vit sport eller sport på konsoler bör Tennis World Tour inte saknas på din PS4. Det här är inte något tennisspel, för tack vare utvecklarna av titeln har vi kunnat upptäcka det betonar realistisk grafik och spelar tillsammans med inkludering av mer än 30 tennisspelare och olika spellägen (enspelare, klassiska sportlegender, flerspelarläge, bland andra) för att göra varje session mer intressant. Premiären är planerad till 22 maj.