Spark kommer till android, en av de bästa e-postklienterna

Spark android

Readdle har äntligen beslutat att gå till android efter att ha erbjudit en utmärkt e-postklient på iOS i många år.

Spark anländer till Android just den dagen som Google dödar Inbox, och det gör det med följande presentationsvideo:

Gratis för enskilda användare, utan annonser och med funktioner för avancerade användare, det är kompatibelt med Google, Microsoft, Yahoo och Apple, så att vi kan läsa våra e-postmeddelanden från olika källor på en enda plattform.

Med den här appen kan vi klassificera e-postmeddelanden, prioritera de viktigaste meddelandena så att vi inte tappar ur sikte vad som verkligen betyder något. Det erbjuder alternativ för att skjuta upp ett e-postmeddelande och schemalägga när meddelandet ska gå ut, och det är också möjligt att ställa in e-postmeddelanden för att göra det lättare att hitta dem senare och få påminnelser om att följa upp tidigare konversationer.

Med den avancerade sökfunktionen kan du använda konversationsnyckelord för att hitta allt från PDF-filer till samtal från flera år sedan.

Readdle erbjuder en betald version av Spark för små och medelstora företag och team. Premiumplanen tillåter teammedlemmar att samarbeta i utkastet till ett e-postmeddelande, till exempel, och innehåller 10 GB lagringsutrymme för varje användare. Teammedlemmar har också tillgång till teknisk support, om de behöver det, med prioritet, samt tillgång till ett obegränsat antal e-postdelegationer (gratisanvändare har bara 10).

Android-versionen har ännu inte möjlighet att använda e-postmallar, möjligheten att skapa smarta mappar eller integrera med tredjeparts tjänster, men de arbetar redan på ämnet för att kunna inkludera dem snart.

Det är resultatet av flera månaders arbete, tid då fyra personer från företaget ägnar sig åt den här versionen som redan testats av 1 200 betatestare.

Spark används av nästan 1 miljon aktiva användare på iOS- och macOS-plattformar, och de hoppas kunna multiplicera siffrorna med den här Android-versionen.