Spaces, ett snabbt sätt att skapa en sida där vi säljer saker (fysiska eller digitala)

Spaces, ett snabbt sätt att skapa en sida där vi säljer saker (fysiska eller digitala)

Om du funderar på att sälja något på nätet och inte känner för att börja leta efter e-handelslösningar, erbjuder Spaces.pe ett enkelt och praktiskt verktyg.

För några månader sedan pratade vi om alternativ för att skapa butiker på Facebook, liksom andra för att lämna det sociala nätverket (i artikeln Alternativ för att skapa din egen butik), nu utökar vi det med det här nya verktyget, enklare men också mer begränsat .

Det är en plattform där vi kan sälja både digitala varor (till exempel e-böcker) och fysiska varor, såväl som tjänster, anpassa den för att visa vår stil och integrera den med olika betalningsformer utan att behöva dela utrymme med andra användare eller programmerar något.

En målsida för vårt företag annonserar de och erbjuder tjänsten gratis om vi lyckas sälja mindre än 50 dollar per månad och debiterar 9 dollar mer provision om vi överskrider gränsen.

Inom plattformen kan vi se de mottagna betalningarna, kunder, prenumeranter … alla i samma gränssnitt, med möjlighet att inkludera fler artiklar och definiera betalningsmetoder, men med ett ganska viktigt problem: det accepterar inte att ändra valuta och är endast tillgängligt i Engelsk.

Detta är framtiden för e-handel för småhandlare: att kunna skapa en butik på några minuter, att definiera en personlig utställning och att enbart fokusera på skapande och logistik, lämna tekniska frågor till dem som förstår ämnet.