SoySuper – Spara tid och pengar att shoppa i online-stormarknader

sojasuper

Soysuper föddes för att vara en ny typ av stormarknad som låter dig göra inköpslistan och jämföra priserna på de viktigaste online-stormarknaderna i Spanien på ett, snabbt och enkelt. Tillåter för närvarande Jämför din kundvagn mellan sex stora stormarknader med mer än 100 000 produkter.

Det är så det presenterar oss Franois Derbaix, ex-Toprural och Rentalia, det här nya projektet som han i beta-fas leder med sin fru Marta Esteve.

Med ett lyxigt team de vill ha revolutionerar vårt sätt att handla på Internet, existerande, förutom de tre yrkesverksamma som visas på bilden nedan och erfarenheten av Juan Leal (fd chef för användbarhet av idealista.com), ett team av deltidsexperter inklusive Daniel Pinillos (grundare och VD i Seovision), Javier Camuas (CTO på Rentalia.com), Diego J. Ruiz-Rincon (strategikonsult inom konsumentvarusektorn) och andra fantastiska proffs från specifika områden som är nödvändiga för att ett projekt av dessa egenskaper ska lyckas.

Tanken är att erbjuda fördelar för både köpare och varumärken. Med Soysuper kan du snabbt och enkelt skriva ner inköpslistan för det vanliga, jämföra listpriset med andra stormarknader rikstäckande och verifiera vad vi kan spara genom att köpa hemifrån. På så sätt är det möjligt byt snabbköp snabbt när du kontrollerar tidigare skillnad, alltid ha en version av vagnen med de föredragna produkterna för var och en av stormarknaderna.

Varumärken kan å andra sidan använda en plattform som tillåter få information om priserna på dina produkter och priserna för tävlingenoch därmed hjälpa till att fatta mer effektiva beslut samtidigt som en ny marknadsföringskanal öppnas på Internet.

På francoisderbaix.com kan du se historien om soysuper.com födelse, varifrån det redan är möjligt att begära en inbjudan att börja använda systemet.

Vi lämnar dig med ett par skärmdumpar av det: