Soundslice lanserar ny funktion för att skapa interaktiva noter

partituras

Vi presenterar dig Soundslice 2012 rekommenderar det att det är ett bra alternativ för alla som lärde sig spela gitarr med hjälp av specialiserade YouTube-videor, eftersom tjänsten synkroniserade musiken med poängen för låten i fråga.

Nu meddelar Mashable oss att Soundslice har släppt en ny funktion så att dess användare kan lära sig spela gitarr lättare genom att använda interaktiva partitur, vilket radikalt kommer att förbättra vår upplevelse när man följer och spelar musiken som spelas.

Den nya versionen gör det möjligt för oss att synkronisera ackord, noter och tablaturer, spela olika sektioner av en låt i en loop, växla mellan verklig eller syntetisk uppspelning, justera tempot utan att ändra tonhöjden och zooma in på tonerna för att följa dem i realtid .

Ljuden kommer att motsvara notationen som vi ser hela tiden, vilket gör att vi kan spela musikstycken korrekt efter partituret tillsammans med den andra bakgrundssången.

Webbplatsen fortsätter att utmärka sig för sitt rena och tydliga gränssnitt, så att vi kan fokusera 100% på poängen vi ser och inget annat.

För att ytterligare förbättra nuet har Soundslice ingått ett avtal med JamPlay för att förbättra sin online gitarrlektionskatalog, och vi kommer också att se hur CandyRat Records publicerar poängen för artisterna genom tjänsten.