Soundiiz, hantera och exportera dina musikcharter

soundiiz

Fler och fler användare registrerar sig för att använda streamingtjänster online, där vi kan skapa våra egna listor, album och lagra musik online för praktiskt taget alla artister som kommer att tänka på. En del av oss slutar med att skapa en stor musikdatabas som innehåller all musik vi ofta lyssnar på, och det är svårt att byta tjänster när det gäller att lista alla låtar igen – jag har själv stött på det problemet efter att jag var tvungen att flytta hela min Grooveshark listor till Spotify nyligen.

Lyckligtvis löser Soundiiz detta problem för oss och mycket snabbt: det är uteslutande för att lagra våra favoritmusiklistor så att vi kan hantera det från tjänsten och exportera till flera plattformar, till exempel Deezer, Grooveshark, YouTube, LastFM, Qobuz, SoundCloud eller Rdio. Alla dessa konton kan anslutas till Soundiiz så att listorna kan hanteras direkt därifrån och kan exporteras när vi vill. genom en enkel dra och släpp från service till service, med framgång och med motsvarande omvandlingar så att vi inte har problem när det gäller att reproducera dem.

Dess användning är helt gratis, och det kommer inte bara att vara användbart för oss att ha våra listor redo att exporteras, utan också att lagra dem om någon musiktjänst misslyckas, stängs eller inte är tillgänglig vid en given tidpunkt.