Sony Reader PRS-T2, introducerar Sonys nya e-bokläsare

sonyreader

Vi öppnar gadgetkategorin och på WWWhatsnew har vi haft möjlighet att testa Sonys nya e-läsare, Sony Reader PRS-T2, och vad vi ser är ett mycket bra alternativ för dem som funderar på att köpa en elektronisk bokläsare eller ge bort den.

Vi står inför en enkel design (Sony fortsätter att satsa på enkla mönster och fortsätter att förenkla gränssnittet jämfört med T1-modellen) som gör att vi enkelt kan navigera genom hyllor, applikationer, läsarbutiker etc. Det första som väcker uppmärksamhet , ett nyckelelement i en elektronisk bokläsare, är e-bläckskärmen (elektroniskt bläck) som ger oss en känsla av att läsa en bok med riktiga sidor och inte reflektera ljus.

Vi har också navigering med pekteknik (läsaren är integrerad med en pekpenna) samt möjligheten att navigera med fem knappar (två för att vända sidan, en för att komma åt början, en annan för att gå tillbaka och en annan för att visa män ) anpassa läsarens användning till alla smaker. Från menyn kan vi justera teckensnitt, teckenstorlek och även aktivera ett handstilsläge för att anteckna våra avläsningar. Batteriet håller i dagar och dagar och vi kommer inte att hitta en plötslig avstängning mitt i vår läsning, och vi kan enkelt ladda den med den medföljande USB-kabeln som ansluter läsaren till datorn.

Design Ultratunn, liten och lätt. – Kapacitet lagring 1,3 GB för att lagra upp till 1300 elektroniska böcker. Wifi– Dela snabbt läsningar, citat eller kommentarer på Facebook och bläddra, köp och ladda ner bästsäljare och favoriter från Reader Store. Autonom två månader. Kompatibilitet med huvudformaten för e-böcker (EPUB, Adobe PDF, TXT)

När det gäller läsarens innehåll och hantering kan vi i några steg ladda ner våra e-böcker genom att ansluta enheten till vårt Wi-Fi-nätverk. Även här kommer vi att ha två nedladdningsalternativ, eftersom de tillåter oss att ladda ner elektroniska böcker från datorn och överföra dem senare eller, om vi föredrar, köpa dem direkt från Sony Reader och ansluta till Reader Store-applikationen från startskärmen.

Något anmärkningsvärt som vi hittar i Reader-applikationerna är möjligheten att dela innehåll, sidor och anteckningar i Evernote och Facebook genom att välja det intressanta fragmentet och klicka på Skicka till Facebook eller Skicka till Evernote, som tidigare har loggat in på våra konton från samma enhet.

Kort sagt, ett säkert alternativ för alla som letar efter en lätt e-läsare med minne för hundratals böcker, lätt att navigera, med touch- och non-touch-funktioner och sociala funktioner.