Sunrise Calendar

Soluppgångskalender, utmärkt skrivbordskalender

Soluppgångskalender

Sunrise Calendar är en utmärkt kalender som vi kan installera på iOS-terminaler och snart på Android, även om vi också har den tillgänglig som en applikation för Chrome, som vi kan installera gratis via Chrome Web Store. När du är klar kan vi logga in via Google+, via Facebook eller via vår e-postadress. Då kan vi bara länka en serie tjänster, till exempel Facebook om vi inte har loggat in med den, till exempel Google under omständigheter som liknar Facebook, och till och med som Foursquare, Twitter eller LinkedIn, bland andra.

Med detta får vi en elegant och funktionell kalender där vi har all information vi behöver på ett enhetligt sätt som erbjuds via olika tjänster, vilket också har fördelen att den kan fungera även utan internetanslutning, förutom dess förmåga att synkronisera med iCloud, Google Calendar och Facebok-evenemang. Vi kan också se ansikten på de människor som vi ska ha möten med, liksom deras platser genom kartorna, bland andra fördelar.

När vi väl har installerat den här applikationen kan vi använda den även utan att öppna Chrome, vilket är en fördel genom att få ett fönster på vårt skrivbord med själva programmet, från vilket vi kan använda dess många möjligheter, och det kan faktiskt bli vår sociala kalender . Utan tvekan ger Sunrise Calendar en ny upplevelse inom kalenderhantering som många av oss kan värdesätta positivt.