Solid Explorer kommer till version 1.5 med intressanta förbättringar [Android]

Solid Explorer

Som i fallet med stationära system har vi i Android en serie applikationer som gör att vi kan hantera våra egna filer, både de som vi har på våra egna terminaler och de som vi har på andra tjänster. Det räcker att vi söker i Google Play för att hitta applikationer som ES File Explorer, Astro File Manager, Root Explorer eller Olive File Manager. Bland dessa applikationer måste vi också hitta Solid Explorer, som just har kommit fram till version 1.5 med en serie förbättringar och buggfixar.

Bland egenskaperna hos Solid Explorer hittar vi tillgängligheten av två oberoende navigationspaneler, med möjlighet att dra och släppa filer mellan dem. Dessutom fungerar den som en klient för FTP-, SFTP-, WebDav- och SMB / CIFS-protokollen, den stöder ZIP-, TAR.GZ-, TAR.BZ2- och RAR-filer, till och med möjliggör skapandet av ZIP- och TAR-filer. När det gäller molnfillagringstjänster stöder den Dropbox, Box, SkyDrive, GoogleDrive, Sugarsync, Copy, UbuntuOne, Mediafire, Owncloud (via WebDav) och Yandex (via WebDav).

Exakt bland de nyheter vi hittar stöd för UbuntuOne, Copy och MediaFire, omskrivningen av dess stöd för Google Drive, lägger till kompatibilitet med Android 4.3, förbättrar bokmärkespanelen, lägger till möjligheten att skydda bokmärken i molnet med hjälp av ett huvudlösenord, stöd för autosignering av SSL-certifikat, samt buggfixar på ett antal sätt.

Solid Explorer är tillgängligt på Google Play som en testversion (test) för 14 dagars användning för enheter med Android 2.2 och senare, vilket är nödvändigt för att köpa Solid Explorer Unlocker efter de 14 dagars test.

Länk: Solid Explorer på Google Play Går: Android-polisen