Solayo, för att skapa spellistor online på YouTube och SoundCloud

solayo

Ja, det kan bekräftas perfekt att vi idag har dussintals resurser som gör att vi kan njuta av vår onlinemusik, och den som inte gör sina egna personliga spellistor med sina favoritlåtar beror på att de inte vill. Naturligtvis är det inte längre så lätt att hitta en resurs som inte är begränsad, utan avbrott och som gör att vi kan njuta av vår favoritmusik gratis och med praktiskt taget ingen reklam.

Ett komplett och icke-invasivt alternativ är Solayo, ett onlineverktyg som låter oss skapa spellistor från YouTube och Soundcloud för att använda båda tjänsterna som musikspelare (särskilt YouTube, där du gillar så mycket innehåll). När vi väl är registrerade på Twitter eller Facebook kan vi söka direkt därifrån efter kandidaterna för att vara en del av våra spellistor mellan YouTube, SoundCloud och Dailymotion.

Efter allt detta väcker Solayo uppmärksamhet eftersom de YouTube-videor som vi tar med i listorna inte kommer att innehålla reklam för låt som vi brukar se på plattformen före uppspelning, vilket kommer att erbjuda oss en betydande förändring för att lyssna på musiken . nästan utan avbrott (förutom vissa reklamstopp som vi kommer att höra varje gång och inte för ofta).

Som extra har vi alternativ att skapa temalistor, upprepa låtar i en loop och skapa en profil för att dela spellistor.