SocialBro lanserar guiden för att hjälpa oss att nämna användare på Twitter samtidigt

asistente

Eftersom SocialBro (socialbro.com) tillkännager lanseringen av en Nämner assistent, ett verktyg som skapats för att hjälpa till att skicka fördefinierade meddelanden till flera användare samtidigt, till exempel välkommen, tack till dem som delar våra publikationer eller rekommendationer #FF (#FollowFriday) på fredagar.

Att göra flera omnämnanden är extremt vanligt i detta nätverk, och genom att integrera med de andra interaktionsverktygen, liksom med de filter och sökningar som vi kan göra med SocialBro, är det ganska enkelt att hitta de människor vi vill nämna på Twitter.

Funktionen är tillgänglig för alla användare av Pro-versionen av SocialBro, inom verktygen, som vi ser på skärmdumpen ovan. När vi väl har angett det ser vi en konfigurationspanel där vi kan inkludera mallmeddelandet och de användare som kommer att ta emot det, vilket är möjligt att ange antalet användare som ska visas i varje tweet och deras position i meddelandet.

På detta sätt kan vi skicka ett meddelande till alla våra anhängare som arbetar inom webbdesign, till exempel genom att filtrera efter yrke i SocialBro-panelen, och skicka fem tweets med 5 användare i varje meddelande som visar länken till en intressant resurs i den kategorin.

Det är viktigt att komma ihåg att det här är offentliga meddelanden, så det är inte bra att missbruka den här funktionen genom att fylla vår tidslinje med meddelanden som alla följare kommer att läsa.