Snooze Tabby, ett verktyg som påminner oss om att läsa de flikar som intresserar oss

Snooze Tabby

Om du spenderar flera timmar om dagen framför datorn du kommer att vara van vid att spara artiklar och webbsidor senare, något vi kan göra på olika sätt. Till exempel använder många plattformar som Pocket, medan andra föredrar att spara sidan med webbläsarens bokmärkesfunktion. Idag pratar vi om Snooze tabby, ett tillägg som tillfälligt sparar alla länkar som vi anger och påminner oss om att läsa den efter en viss tidsperiod.

Som anges av namnet på verktyget, Snooze tabby låter oss stänga av webbläsarflikarna och få en läspåminnelse senare. En av dess styrkor är dess enkla funktion: vi behöver bara klicka på förlängningsknappen (representerad i form av en måne) och ange att vi vill tysta fliken: 30 minuter, en dag, en månad … Efter den angivna tiden, Snooze tabby skicka ett meddelande till oss och öppna den tidigare avstängda fliken.

Naturligtvis är det när som helst möjligt att läsa listan över tysta flikar, samt ta bort länkar manuellt om vi redan har konsulterat dem vid en annan tidpunkt. Även verktyget Den har en inställningspanel där vi kan konfigurera olika parametrar för tillägget, som den gången vi vill tysta flikarna.

Utan tvekan är detta en intressant förlängning om du letade efter ett annat sätt att läsa artiklar eller länkar som du hittade medan du utför en annan viktig uppgift. Du kan ladda ner Snooze Tabby gratis för Firefox eller Google Chrome.