Snippetnote, ett verktyg för att kopiera och klistra in utdrag av text och kod

Snippetnote

Om du arbetar framför en dator är det ganska vanligt att du måste använda liknande fragment av text regelbundet. Till exempel om du i ditt arbete måste svara på dussintals mejl varje dag eller om du ägnar dig åt utvecklingsvärlden. Vi har nyligen upptäckt potentialen i Snippetnote, ett verktyg för att kopiera och klistra in utdrag av text och kod.

Som du kan se på skärmdumpen som illustrerar den här artikeln, Snippetnote är engagerad i en enkel operation. För att börja använda verktyget klickar du bara på knappen Lägg till sida, varifrån vi kommer att skapa vår sida av utdrag. Sedan kan vi lägga till olika anteckningar genom att trycka på knappen Lägg till anteckning.

När vi lägger till anteckningar Du kan justera visningen av objekten. Specifikt ger Snippetnote oss möjligheten att justera vyn med kolumner och anpassa mängden text som visas. Dessutom är det intressant att belysa möjligheten till dra och släpp olika utdrag för att ändra ordern. Och bäst av allt är att data lagras i webbläsaren så att vi kan komma åt den även offline.

Utan tvekan står vi inför ett mycket användbart verktyg, särskilt för dem som arbetar dagligen framför en dator. Om det har fått din uppmärksamhet kan du börja upptäcka verktygets potential via Snippetnote-webbplatsen. Naturligtvis är dess användning helt gratis.