Snipp3t, följ dina favoritartisters profiler i den här Microsoft-appen för iOS

katy perry perfil noticias 250

Gillar du att vara medveten om nyheterna om dina favoritartister, granska deras fotografier och skryta med att du känner till detaljer om deras personliga liv som resten av oss inte har äran att uppskatta? Tja, Microsoft har skapat en elegant applikation som samlar allt informativt innehåll från dina artister, från de senaste nyheterna relaterade till deras karriär som kändisar till de senaste statusuppdateringarna och data som finns på dem på sociala nätverk.

Kändisarna för musik och TV ockuperar profilerna för denna sociala minired – som de kallar det i The Verge – arrangerade speciellt för iPhone och iPad. Snipp3t (eller utdrag, som det uttalas) ger användarna av iOS-enheter möjligheten att följa alla sina favoritkändisar mycket nära, ingen utom dem. Naturligtvis tillåter det dig också att ansluta till andra fans men bara genom öppna kommentarer på profilerna för artisterna som är huvudpersonerna i detta miniFacebookTwitter (?).

Naturligtvis är det nyfiken att det lanserades i första hand – förutom gratis – för Apple-mobiler, men vi får inte glömma bort det faktum att den stora detalj som vi försöker lyfta fram här är att Microsoft försöker visa all kraften från Bing, sökmotorn och informationskällan bakom kulisserna som gör det möjligt att se nyheter, bilder, videor, sociala omnämnanden och personliga beskrivningar av de dussintals artister som redan har en plats i Snipp3ts eleganta profiler.

Länk: Snipp3t i App Store