SnipAndShare, ny lösning för att enkelt dela webbdelar

SnipAndShare

På Internet finns det mer och mer intressant innehåll att dela, och lyckligtvis finns det också fler alternativ som gör att vi lättare kan dela med våra kontakter. I den meningen finner vi SnipAndShare, en ny tjänst som gör att vi kan fånga från texter till multimediainnehåll som finns på webbplatser, genom skärmdumpar av hela webbplatser, för att skicka dem till våra kontakter.

Påpeka vid det här tillfället att det för tillfället tillåter att innehåll endast delas via e-post, och kan innehålla ett valfritt meddelande, även om det senare också gör det möjligt att dela direkt via sociala nätverk och mobila enheter, som anges på huvudsidan för tjänsten.

För att börja använda SnipAndShare måste vi bara registrera oss gratis i tjänsten, kunna använda snabbregistreringen genom att använda våra Facebook-referenser eller genom den traditionella metoden och sedan fortsätta att installera tillägget tillgängligt för Google Chrome.

Då kan vi börja surfa och när vi ser något vi vill dela, kommer vi att trycka på knappen som tillägget har lagt till webbläsaren för att välja webbdelen som ska delas och därefter ange e-postadresserna till de personer vi vill att dessa meddelanden ska nå . finns i popup-fönstret som visas på skärmen.

Mycket enkelt men också mycket användbart.