Snapchat testar sin nya plats- och aktivitetsloggfunktion

Snapchat-status

Det råder ingen tvekan om att Facebook Inc. gör Snapchat mycket skada genom att kopiera många av dess funktioner, som de integrerar i sina olika egenskaper, särskilt på Instagram. Det är för denna situation som Snap Inc., moderbolaget som äger Snapchat, letar efter formler som gör det möjligt för Snapchat att skilja sig från sina mest direkta konkurrenter.

Och i den här jakten på differentiering introduceras funktioner som de försöker attrahera nya användare och behålla aktuella, förutom att förbättra deras inkomstkällor.

Men Snapchat du måste skilja dig mycket mer, och det är varför utvecklar sin egen funktion av incheckningar (placera poster), den delen av den mest veteran på Internet vi kommer att ha eller fortsätta använda via Foursquare genom sin Swarm-applikation.

Och medan Facebook köpte Gowalla 2011, en rivaliserande Foursquare-tjänst, som den stängde kort efter för att integrera sina mest grundläggande funktioner i sin huvudplattform, Sedan Snapchat har de valt att utveckla sin egen funktion av incheckningar anpassad till din specifika stil, så i princip förväntas det inte att Facebook kommer att notera och kopiera den nya funktionen med en integrerad funktion.

Snapchat fungerar i sin egen incheckningsfunktion

Upptäckten av denna nya funktion har hittats i Snapchat-appkoden av Jane Manchun Wong. Enligt rapporter från TechCrunch kommer funktionen att anropas Snapchat-status och tillåta användare att dela sina platser och aktiviteter via Snap Map med hjälp av en Bitmoji som representerar den aktivitet som genomförs just nu.

Staterna kan endast ses av användarens egna vänner som du vill dela platsen med. Också, All registrering av platser som är registrerade privat via Passport kommer att behållas. Användare kan när som helst ta bort vilken plats som helst i historiken i Passport. Delade stater kommer också att vara tills användarna lämnar webbplatsen.

Denna nya funktion, bekräftad av Snap Inc. till den citerade publikationen, Det testas av små plattformsgrupper i Australien.. De som inte vill använda Snapchat-status eller till och med Snap Map kan gå in i applikationen i spökläge.

Bildkredit: TechCrunch