Snapchat tar med sin universella sökfält till iOS i en ny uppdatering

snapchat

Som Snapchat lovade för några dagar sedan når förbättringarna i versionen av Android-applikationen nu sin version för iOS och når den vackra versionen 10.0.0.0 som nu visas i Apple App Store för användare med enheter som iOS från och med version 8.0 kan uppdatera och därefter dra nytta av dessa förbättringar.

Vad Snap Inc. avser med den här uppdateringen är att förhindra att Instagram, från Facebook, fortsätter att följa sina klackar och tar bort användare från Snapchat. Det är därför det tvingas göra förbättringar av sin populära applikation, Snapchat, för att försöka fortsätta att behålla sina nuvarande användare och för övrigt få nya användare. I den meningen, som i sin version för Android, lanserar den en universell sökfält som nu står högst upp i applikationen.Med det här nya sökfältet kan användare söka efter vänner, grupper, redaktionellt innehåll och berättelser. Föreslå också några vänner att genomföra snabba chattkonversationer, föreslå grupper som du kan ansluta till baserat på det faktum att några av dina vänner redan deltar i dem, föreslå nya vänner förutom att kunna se en lista med de nya vännerna infördes, bland annat genom olika popup-fönster.

På samma sätt kommer det också att ge snabb åtkomst till miniprofilerna för användarna såväl som till deras fullständiga profiler genom sina respektive Bitmojis. De kan också komma åt olika innehåll på Discovery-kanaler eller Our Stories efter titlar, bland andra möjligheter.

På det här sättet försöker Snapchat betala av den skulden som den har hos användarna när det gäller att navigera långt i deras applikation, vilket gör det enkelt för dem att komma åt de olika sektionerna. I detta avseende kritiserades Snapchat för sin svåra navigering.

Vid en tidpunkt då Snapchat vill växa och tjäna pengar på sin tjänst är det nödvändigt att göra förbättringar av dess applikation.