Snapchat lanserar en sökfält som gör det enkelt att hitta vänner och innehåll

snapchat

En intressant uppdatering för intensiva Snapchat-användare, eftersom det från och med nu blir det lättare för dem att hitta vänner, upptäcka innehåll och få följare.

Äntligen integrerar Snapchat ett nytt söksystem som undviker den tråkiga processen att dela Snapcode och att de måste skanna den så att de kan lägga till oss som kontakter. Nu måste vi bara gå till toppfältet och använda sökmotorn för att hitta vänner, grupper, innehåll, berättelser, konversationer etc.

Och det blir enklare att starta chattar med vänner och grupper från vilken del av appen som helst, eftersom vi alltid har fältet närvarande, som vi ser på bilden de delar i TC:

Först tittar vi på en lista över de vänner vi chattar med oftast, liksom andra förslag. Bara genom att röra vid kortet för kontakten som vi vill prata med, kan vi automatiskt inleda konversationen utan någon extra åtgärd.

Vi kan också enkelt komma åt vår profil genom att bara trycka på vår Bitmoji. Ett enkelt sätt att komma åt allt innehåll du vill ha med en enkel touch.

Tydligen lanseras den nya sökversionen för vissa användare på Android, och det förväntas att den snart kommer att nå resten av användarna, inklusive de som använder appen från iOS.