contador de visitas Skip to content

Snapchat hackades igen och delade foton av Smoothies

snapchat

Det verkar som om Snapchat har varit på en förlorande rad nyligen, full av säkerhetsfel, hack och skräppost. Problemet startade för ett par månader sedan med ett ganska allvarligt säkerhetsfel där de 8 miljoner användarnas privata telefonnummer öppnades, följt av en lavin av skräppostmeddelanden som mottogs av användare som snart skickade ut sina klagomål relaterade till skräppost.

Nu läser vi igen om ett annat problem, och det är att Snapchat har hackats igen. Den här gången är det en fantastisk fruktsmoothie, vars syfte har baserats på att dela foton av dessa smoothies i konton för hundratals och hundratals användare som i sin tur kan smittas genom att klicka på den delade webbadressen. Även om det är ett mindre allvarligt hack än det tidigare, som i det här fallet inte publicerar eller delar privat information om användare, är det uppenbart att det återigen belyser tjänstens säkerhet.

Mellan en sak och en annan är det uppenbart att Snapchat kommer att påverkas inte bara med hänsyn till förlusten av användare, utan förlusten av det rykte som den fick vid födseln som en tjänst som ägnar sig åt maximal integritet och säkerhet för sina medlemmar. registrerad. Om du är Snapchat-användare och inte vill avsluta prenumerationen är det bästa du kan göra för tillfället inte att använda samma lösenord i flera av dina registreringar på webbplatser och appar.