Snackwebsites, gratis mobilwebbplatsbyggare

mellanmålwebbplatser

Med tanke på den enorma användning som människor använder av sin smartphone inte bara för att chatta och skicka meddelanden utan också som ett navigeringsverktyg är det mycket användbart att se en mobilversion av vår webbplats om vi vill marknadsföra och utöka den på ett effektivt sätt.

För detta kan vi använda Snackwebsites, ett verktyg för privat och professionellt bruk som gör att vi kan skapa en webbplats eller en personlig portfölj som är helt kompatibel för mobil och gratis. De webbsidor som vi erbjuder för att skapa Snackwebsites är väldigt orienterade för att marknadsföra bildgallerier eller personliga produkter, eftersom vi från början får välja en kategori eller ett format beroende på om vi vill skapa en personlig webbplats, en portfölj, en gemenskap, en blogg, en produkt, ett varumärke, en grupp eller ett evenemang. För att ytterligare anpassa bilden kan vi välja mellan olika temamallar beroende på syftet med vår webbplats och vi kan också anpassa sidans URL.

Du kan använda Snackwebsites direkt från webben eller via Chrome-tillägget länkat här. Vi lämnar dig med den fina trailern som visar oss i vilka fall vi kan använda Snackwebsites och hur det fungerar: