smart tv kit

Smart TV Kit, vad Google förbereder sig för att göra en TV smart

smart tv-kit

Vad du ser på bilden ovan är två välkända produkter i en enda låda, en tredje generationens chromecast och en Google Home mini som kan ge intelligens till alla TV-apparater med HDMI-ingång, ett paket som Google kommer att börja erbjuda som en Smart TV Utrustning.

Bilden har läckt ut på reddit, produkten har ännu inte gjorts officiell på Googles blogg, men den har redan börjat ses i vissa Walmart-butiker.

Det är ingen överraskning, många har redan monterat något så här hemma, även Google erbjuder idag ett liknande paket med produkter från tidigare versioner, men det är uppenbart att i Google har de inkluderat fler assistentfunktioner i Chromecast för att göra Det är möjligt att be Google Home att spela en film på TV, men med den här kombinationen är det möjligt att göra mycket mer, som att be Google Home att visa på TV: n en bild av personen bakom dörren (för dem som har en kamera ansluten, förstås).

Det här nya paketet heter nu ‘Smart TV Kit’, publicerat på Google Pixel subreddit av användaren LitheBeep, med titeln Jag fick just dessa skurkar på jobbet idag. Förpackningen liknar det befintliga paketet, men har tredje generationens Chromecast indite istället för den nuvarande modellen.