contador de visitas Skip to content

Slutligen kan SPAM försvinna från Facebook-applikationer

Facebook-logotyp

De irriterande publikationerna av spel och tredjepartsapplikationer som vanligtvis utnyttjar våra vänners profiler på Facebook för att publicera för deras räkning, som markeras på Facebook-bloggen, kommer inte längre att visas på grund av hur irrelevanta och obekväma de har blivit. Tanken är att ge det utrymmet till det ursprungliga innehållet, inte automatiserat, skapat och uttryckligen tillåtet av användare.

Vid flera tillfällen har vi pratat om behörigheterna som beviljas när man använder applikationer på sociala nätverk och vi har till och med skapat en guide för alla att veta exakt var de ska ta bort dessa behörigheter (både på Facebook och på Twitter och Google+), men slutligen -använt bakgrundslösning för de flesta användare.

Det händer vanligtvis att när du registrerar dig i en applikation för att använda den för första gången inom Facebook, visas ett fönster med minsta behörighet som måste accepteras för att fortsätta processen. Men efter några dagar och utan att veta det, har tidslinjer -bäst, Nyhetsflöde– Våra vänner börjar fylla på meddelanden och publikationer som visar sådana irrelevanta saker som namnet på de dussintals låtar vi lyssnar på eller poängen vi uppnår i ett visst spel.

Det är vad man försöker bekämpa, den extraordinära mängden SPAM som olika applikationer genererar urskillningslöst och utnyttjar deras iver att öka deras skapelser och okunnigheten hos många människor när det gäller konfigurationer. Vad som önskas är att underlätta tillgången till kontroll av publikationsalternativen för användare, vilket ger större värde för sitt eget innehåll och inte automatiserat.

Hur som helst, som vi nämnde i vår rapport om tillkännagivanden från Facebook under F82014, dess årliga konferens för applikationsutvecklare, som bekräftats av TNW, börjar de förändringar som planeras i fråga om ansökningstillstånd äga rum.

Mer information: Facebook-blogg