Sling TV öppnar sin streaming-tv-tjänst i USA

Sling-TV

Sling TV, streamingplattformen som tillhör Dish Networks, har precis öppnat sina dörrar för alla användare i USA och riktar sig specifikt till alla användare som inte tycker att de traditionella kabel- och satellit-TV-plattformarna är attraktiva och erbjuder dem för bara 20 dollar i månaden. ett paket som består av 15 kanaler, däribland ESPN, ESPN2, CNN, Cartoon Network och många fler, till vilka AMC snart måste läggas till, enligt företaget själv, även om det inte är känt om andra kommer in i kanaler som tillhör AMC Networks. Dessutom finns det ytterligare tre kanalpaket till fem dollar per månad.

Med detta avslutar Sling TV sitt beta-steg, som tidigare endast var tillgängligt för gästanvändare, som till en början tillkännagavs i januari på CES. Den här nya tjänsten kan användas på en enda enhet åt gången med stöd för Android-, iOS-, Windows-, Mac- och Roku-plattformar. Dessutom kommer det inte heller att ha avancerade funktioner som möjligheten att gå framåt eller bakåt på ett program som för närvarande tittas på eller möjligheten att åter titta på ett program som sänds under de senaste 72 timmarna på de flesta nät på grund av avtalsmässiga begränsningar enligt rapporten. GigaOM.

Användare kan i alla fall säga upp sina prenumerationer när som helst utan påföljd. Innan de köper sina betalda prenumerationer har de möjlighet att testa tjänsten under en helt gratis vecka.