Slack förbättrar integrationen med Office 365

slak

Intressanta nyheter för Slack-användare, eftersom de kommer att ha en ny dynamik när de använder funktionerna i Office 365.

Alla Slack-funktioner är inriktade på att förbättra teamets arbetsflöde och kombinerar meddelandefunktioner med fildelningsalternativ. Och nu förbättras upplevelsen med en ny dynamik när du använder Office-dokument.

Från och med nu, när vi delar ett dokument, kan vi få en förhandsgranskning direkt i appen, vilket sparar oss steget att behöva öppna det för att känna till dess innehåll. Till exempel, om vi delar en Excel, visar Slack den första sidan, med möjlighet att bläddra för att se resten av dokumentet.

Å andra sidan kommer användarna också att ha en Outlook Calendar-app för Slack, som gör det möjligt för dem att samordna händelser, få meddelanden och stänga detaljer om framtida möten som planeras via Microsoft-tjänsten.

Samma integration kan uppskattas från Outlook-inkorgen, eftersom användarna kan skicka e-post direkt till Slack-kanaler eller chattar utan att behöva tillgripa tredjepartslösningar. Och som en bonus förbättras dynamiken för att dela filer från OneDrive.

En serie uppdateringar som gynnar de användare som föredrar att använda Microsoft-sviten utan att ha något att avundas för dem som satsar på Google Drive.