Skype-videomeddelanden når Windows Phone

skype

Om du kommer ihåg, när vi tillkännagav den nya funktionen som Skype införlivade, kommenterade vi att den var tillgänglig i nästan alla plattformar, inklusive iPad, Android, BlackBerry, Windows 8 … och exklusive, till dåliga för alla dess användare, Windows Phone. Dessutom meddelade Skype några dagar senare en version för iOS med möjlighet till obegränsade och kostnadsfria meddelanden.

Men nu kan man säga att Skype flyttar till alla plattformar genom att starta den här funktionen att skicka videomeddelanden också på Windows Phone, vilket innebär att vi kan spela in meddelanden för att enkelt skicka dem till någon av våra kontakter och dela dem när som helst, även om kontakten i fråga är inte ansluten.

För att skicka en video kommer vi att göra det från menyn för den valda kontakten, öppna chatten och ange inställningar, där vi kan se inspelningsalternativet och göra vår video både från de främre och bakre kamerorna. Vi har en gräns på tre minuter för varje inspelning, vilket inte är dåligt för att skicka standardmeddelanden, och ännu bättre med tanke på att antalet meddelanden vi kan skicka är obegränsat.

Bortsett från den här nya funktionen har appen för WP inte uppdaterats och vi kommer att se den på samma sätt och med samma tidigare funktioner. Du kan ladda ner Skype för Windows Phone 7 och Windows Phone 8 eller uppdatera den om du redan hade det på telefonen för att se den nya funktionen.