Skype tillåter oss att dela skärmen på vår mobil

skype

Microsoft är alltid lite sent med Skype-uppdateringar, men det slutar åtminstone med att göra dem.

Efter att ha utökat antalet personer som kan kommunicera samtidigt via videokonferens kommer nu en funktion som andra plattformar redan har, även om de inte har Skype-prestige: att dela mobilskärmen.

Det stämmer, Microsoft planerar att tillåta Skype-användare att dela sina mobilskärmar under samtal. Var något tillgängligt för Android och iOS och hjälp mycket i möten, support och fjärrpresentationer. Microsoft säger att de vill hjälpa till att dela PowerPoint-presentationer, handla online med vänner eller njuta av gruppappar av alla slag, men det finns en annan: du måste vara Skype Insider (betatestare).

Funktionen kommer således att finnas tillgänglig i beta-läge, vilket gör det möjligt att begära åtkomst via den här länken.

Det har redan visats även med skärmdumpar på iOS, som vi ser i bilden ovan, men vi vet fortfarande inte när vi ska vara tillgängliga för alla utan att vara en Insider.

Glömt i Linux och med funktioner som väntar på andra plattformar, fortsätter Skype att tappa styrka i den personliga och näringslivet, där många väljer WhatsApp-videokonferenser och lämnar en av de mest klassiska i sin sektor glömd.